Problémy s močením u mužov – tieto 3 symptómy neignorujte!

Máte pocit, že “tam dole“ to nie je to, čo to bývalo? Problémy s močením u mužov sú veľa časté, ale kvôli tomu, že ide o citlivú tému, sa o nich verejne nehovorí. Vy si však prečítajte, aké 3 symptómy by ste rozhodne mali riešiť:

Problémy s močením u mužov – tieto 3 symptómy neignorujte!

Ktoré sú najčastejšie problémy s močením u mužov?

  • močenie v noci
  • bolesť alebo bolestivé močenie
  • krv v moči

Nepravidelné alebo nočné močenie

Ide o najčastejšiu vec, ktorou sa problémy s močením u mužov prejavujú. Buď sa nemôžete vymočiť úplne, alebo močíte pomerne často, alebo vás budí nočné močenie. Hlavný je pocit, že skrátka máte neustále nutkanie, ale na toalete sa toho na koniec veľa neodohrá. Podobné problémy s močením u mužov môžu signalizovať, že prebieha zápal močových ciest alebo že je zväčšená prostata. Či už je problém vážny alebo nie, rozhodujúci je fakt, že nepravidelné močenie je nesmierne obťažujúce.

Často pomôžu bylinky na močové cesty, alebo rôzne výživové doplnky na podporu zdravie prostaty. Pre pokoj duše je ale nevyhnutná kontrola u lekára.

Bolesti

Príčinu môžu mať rovnakú ako ďalšie problémy s močením – môže to byť zápal alebo zväčšená prostata. V prípade bolestí už však situácia bude skutočne vyžadovať prehliadku lekárom. Naozaj sa neoplatí zahrávať s ochorením obličiek. Bolesť môže byť nielen v oblasti slabín, kde by ste ju najskôr očakávali. Problémy s močovými cestami často sprevádzajú aj bolesti chrbta.

Problémy s močením u mužov - ilustračný obrázok

Krv v moči

Tretím a najvážnejším prejavom, ktorý sprevádza problémy s močením u mužov, je krv v moči. Je vám iste jasné, že tu nie je na čo čakať. Okamžite sa objednajte k lekárovi. Dôležité je vedieť, že veľa problémov má dnes už jednoduché riešenie.

Strach by vám preto nemal zabrániť navštíviť doktora.

Čím viac svoje problémy s močením zanedbávate a riešenia odkladáte, tým horšie. V počiatkoch skutočne pomôže bylinkový čaj, v pokročilom štádiu to ale môže byť beh na dlhú trať.

Snažte sa preto svoju prostatu a močové cesty udržiavať zdravé. Podporujte ich správnym pitným režimom. Športujte a občas si doprajte minerály a vitamíny pre mužov. Skvelý pre vás bude zinok, selén alebo výťažok z exotickej rastliny serenoa plazivá. Ten, hoci nie je veľmi známy, má zdokumentované účinky na prostatu.


 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa