Saw palmetto: rastlina s výbornými účinkami na prostatu

Dávate prednosť sile byliniek, keď vás trápia nejaké zdravotné problémy? Existuje i rastlina, ktorá podporuje mužské zdravie a má spoľahlivé účinky. Je to Saw palmetto alebo Serenoa plazivá. Prečítajte si viac.

Saw palmetto: rastlina s výbornými účinkami na prostatu

Nevšedný vzhľad, ale overené účinky

Saw palmetto alebo v slovenčine serenoa plazivá, je druh malej palmy, ktorá sa tiahne skôr po zemi ako do výšky. Pochádza z juhovýchodnej Ameriky a už starí Indiáni ju používali v prírodnom liečiteľstve. Dnes sa pestuje na okrasné účely a na výrobu výživových doplnkov – má totiž pozitívny vplyv na zdravie močových ciest a prostaty. Nie každá bylinka má vedecky potvrdené účinky, hoci sú všeobecne známe. Na Saw palmetto sa však môžete spoľahnúť – je overené Európskym úradom pre bezpečnosť potravín.

Je zaujímavé, že má celkom široké využitie – rastový vrchol možno konzumovať ako zeleninu, na výrobu výživových doplnkov sa využívajú plody a okrem toho možno z palmy získať i olej alebo samotné vlákna. 

serenoa plazivá

Pre zdravie prostaty i močových ciest

V intímnej oblasti je všetko prepojené. Problémy s prostatou často prekážajú najmä preto, že zväčšená prostata tlačí na močovú trubicu a kvôli tomu sa nemožno spoľahlivo vyprázdniť. Okrem vplyvu na močové cesty súvisí prostata aj s rozmnožovacou funkciou. Produkuje prostatický sekrét, ktorý tvorí časť ejakulátu. 

Saw palmetto pôsobí komplexne. Podporuje normálnu funkciu prostaty a reprodukčného systému a podieľa sa na zdraví močových ciest

Doplňte účinky Saw palmetta o ďalšie prírodné výťažky

Obzeráte sa po produkte na podporu prostaty? Určite sa vyplatí hľadať taký, ktorý kombinuje viacero účinných látok. Saw palmetto je jednou z hlavných, okrem toho má však výborne výsledky napr. aj lykopén. Z minerálov rozhodne odporúčame zinok a selén – to je pro mužské zdravie tá najdôležitejšia dvojka

V každom prípade sa prijímať doplnky stravy na prostatu oplatí. Je pravda, že prostata s pribúdajúcim vekom trápi viac a viac mužov, ale zároveň platí, že keď sa o ňu budete dlhodobo starať a doprajete si vitamíny a minerály, pomôžete jej udržiavať sa v zdraví.  


 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa