Únik moču u mužov pomôžu riešiť bylinky na inkontinenciu

Inkontinencia je u žien veľmi skloňovanou témou, u mužov skôr tabu, o ktorom sa nehovorí. Pritom sa nie je za čo hanbiť. Viete, že podľa prieskumov trpí únikom moču každý 4. muž nad 40 rokov? A s pribúdajúcim vekom tento pomer narastá...

Únik moču u mužov pomôžu riešiť bylinky na inkontinenciu

Keď poznáme dôsledok, ale nevieme príčinu

Samovoľný únik moču môže mať veľa príčin. Medzi najčastejšie patrí problémy s prostatou, následky operácií v intímnej oblasti alebo hyperaktívny močový mechúr. Určite je na mieste zveriť sa do rúk odborníka – lekára, ktorý tieto ťažkosti rieši denne, takže sa rozhodne nemusíte báť alebo hanbiť. Veľakrát je riešenie jednoduché a pomôcť si môžete aj sami, keď vyhľadáte bylinky na inkontinenciu.

Stresová inkontinencia sa trochu líši

Všeobecne sa inkontinencie delia na urgentnú a stresovú. Mužov často postihuje skôr urgentná inkontinencie. Spoznáte ju náhlym a neodkladným nutkaním „ísť na malú“. Väčšinou sa tento reflex ozve až vo chvíli, keď je neskoro a vy na toaletu nestihnete dobehnúť. Stresová inkontinencia postihuje skôr ženy, ale objavujú sa prípady, v ktorých sa nevyhýba ani mužom. K samovoľnému úniku dochádza vo chvíli, keď sa zvýši vnútrobrušný tlak. K tomu môže dôjsť napríklad pri smiechu, kašli alebo napríklad fyzickej námahe.

Obmedzovať pitný režim je chyba

Mohlo by sa zdať, že tým najjednoduchším riešením bude obmedziť pitný režim – ale je to práve naopak. S dehydratáciou sa neoplatí zahrávať. Nižší príjem tekutín vedie k vyššej koncentrácii kyseliny močovej, ktorá dráždi močové cesty, čo môže tiež vyvolať samovoľný únik moču.

Pomoc z prírody: bylinky na inkontinenciu

Rokmi preverený spôsob, ako podporiť močové cesty, sú jednoznačne bylinky.

Možno bylinková alchýmia nie je práve váš štýl, ale ako sa hovorí, skúsiť sa má všetko. A vypiť pár šálok bylinkového čaju denne alebo si dať pár kvapiek tinktúry na lyžičku nie je predsa tak veľké utrpenie, čo myslíte?

Najznámejšie bylinky na inkontinenciu:

Žihľava dvojdomá – pre túto bylinku nemusíte chodiť ďaleko, väčšinou ju nájdete v každom zapadnutom kúte vašej záhradky. Má výborné čistiace vlastnosti, vďaka ktorým odplavuje škodliviny z tela. Na močové cesty ako stvorená.
Kapucínka väčšia – ak by sme vám mali poradiť jednu jedinú bylinku, ktorú si môžete vypestovať aj na okennom parapete, bude to jednoznačne kapucínka! Funguje ako prírodné antibiotikum, ktoré si poradí s nežiaducimi baktériami v tele. Pochutnať si na nej môžete len tak, listy a kvety totiž pripomínajú svojou štipľavú chuťou reďkovky, a tak sa výborne hodia do šalátu alebo len tak na chlieb.
Saw palmetto – alebo sereneoa plazivá. Toto nie je žiadna bylinka, ale poriadna palma z Ameriky. Najcennejšie sú pre nás plody tejto palmy, ktoré obsahujú prospešné látky, ktoré prispievajú k správnej funkcii prostaty a močovej sústavy.

Veríte v silu byliniek, ale hľadáte pohodlnejšie cestu, ako bez zbytočnej chémie dostať svoju prostatu aj močové cesty späť do pohody? Vyskúšajte ProstaXin, kde sa kombinujú účinky selénu, zinku, a nechýba mu ani už spomínaná serenoa plazivá.

ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa