Vitamíny na potenciu alebo Ako podporiť svoje mužské schopnosti?

Radi by ste urobili niečo pre svoje mužské zdravie? Prečítajte si, aké minerály a vitamíny na potenciu je možné užívať a prečo je dôležité udržať si normálnu hladinu testosterónu.

Vitamíny na potenciu alebo Ako podporiť svoje mužské schopnosti?

Schopnosť plodiť deti je dôležitá pre mnohých z nás. Moderná hektická doba nám ale všetko značne komplikuje. Na mužskom zdraví sa negatívne podpisuje stres, sedavé zamestnanie, vplyv má samozrejme aj menej kvalitná výživa. Skrátka a dobre – v minulosti, keď bol životný štýl iný, sa potencia nemusela toľko riešiť.

Vitamíny na potenciu? Dôležitejšie sú iné veci

Muži obvykle ako prvé chcú nejaké vitamíny na potenciu s nádejou, že ich spasia. Nie je to tak úplne pravda. 

Vitamíny sú telu vlastné látky, ktoré významne podporujú zdravie. Môžu prospievať imunite, postarať sa o kvalitu vlasov, priaznivo ovplyvniť nervový systém a mnoho ďalších vecí. Podpora plodnosti medzi ne bohužiaľ nepatrí. Na to sú vitamíny malými pánmi. Čo ale pomôcť môže, sú minerály a najmä zinok

Dostatok zinku by mal mať každý muž

Na čo je dobrý zinok? Zinok pomáha udržiavať normálnu hladinu testosterónu v krvi, prispieva k normálnej plodnosti a rozmnožovacej schopnosti a koniec koncov, tú imunitu podporuje tiež. Dôležitý je aj pre kvalitu pohybového aparátu a čo sa zovňajšku týka, pôsobí blahodarne na vlasy, nechty i pokožku. 

Pre schopnosť reprodukcie je dôležitá zdravá prostata, kde sa vytvára sekrét udržiavajúci spermie pri živote. Tiež pre prostatu je veľmi dôležitý zinok. Neradi by sme, aby z tohto článku vyznelo, že je zinok niečo ako viagra. Je to prvok, ktorý je nevyhnutný pre zdravie každého človeka, ale muži z neho ťažia predsa len o niečo viac. 

tabuľa estropgen, testosteron

Zinok v potravinách

Nájdeme ho v mnohých dobrotách – orieškoch a semienkach, vnútornostiach i inom mäse, veľmi bohaté sú na zinok ustrice. Odporúčame (nielen kvôli zinku) častú konzumáciu strukovín. Pravdou ale je, že zinok sa postupne vytráca z pôdy, v ktorej rastliny rastú a tým sa stávajú chudobnejšími.

Ak vám na tom záleží, môžete doplňovať zinok formou výživových doplnkov pre mužské zdravie. 

A čo ten testosterón? 

Možno ste to netušili, ale aj muži majú okolo päťdesiatky prechod. Hovorí sa mu tiež andropauza a rovnako, ako je tomu u žien, dochádza v tomto období k výrazným hormonálnym zmenám. Mužom začne klesať hladina testosterónu viac než kedykoľvek predtým, a to so sebou nesie stratu libida, únavu, menší výkon a bohužiaľ aj zmeny nálad. 

Aj keď je to nevyhnutná súčasť života, môžeme s predstihom pracovať na tom, aby sme jej prejavy zaznamenali čo najmenej. Spomínaný zinok pomáha udržiavať správnu hladinu testosterónu a to je dôvod, prečo sa na jeho dostatočný príjem zamerať. 
 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa