Podpora tvorby ejakulátu – vyskúšajte tieto tipy

Chcete urobiť niečo na podporu tvorby ejakulátu? Potom čítate správny článok. Zamerali sme sa na to podstatné a spísali tipy, ktoré môžu pomôcť.

Podpora tvorby ejakulátu – vyskúšajte tieto tipy

Čo všetko obsahuje ejakulát?

Nie sú to len spermie. V jednom mililitri môže byť až 50 miliónov spermií. Aby zostali pohyblivé a životaschopné, potrebujú zvláštne prostredie. To je zvyšnou zložkou ejakulátu – patria sem prostatický sekrét a tiež tekutiny vznikajúce v semenníkoch, nadsemenníkoch a semenných mechúrikoch. Z iného uhlu pohľadu obsahuje sperma živiny – minerály, vitamíny, ale napríklad aj cukry a bielkoviny.

Otázka podpory tvorby ejakulátu je pomerne komplikovaná. Pravdou je, že kvalita spermií u mužov stále klesá. Poďme sa pozrieť na to, čo máte vo svojich rukách.

Zdravý životný štýl – najjednoduchšia, alebo najťažšia vec?

Životospráva je alfou a omegou celého nášho zdravia, reprodukčné nevynímajúc. Je zadarmo, dostupná pre kohokoľvek z nás. A napriek tomu je pre mnoho ľudí také ťažké si ju udržať. Moderná doba nám prináša lákadlá, ktorým sa ťažko odoláva – obrovský výber jedla, kde kvantita víťazí nad kvalitou. Dostupný alkohol a cigarety. V kombinácii so stresom a zrýchlenou dobou je to vražedná kombinácia. Nešvárom je tiež nedostatok pohybu – vďaky autám absolvujeme aj krátke cesty za volantom namiesto toho, aby sme sa prešli. Zabúdame starať sa o svoje zdravie, zato stihneme urobiť veľa vecí do práce. Poznávate sa? 

Potrava, stres a moderné technológie majú na pohlavné zdravie veľmi negatívny dopad. Pokúste sa zastaviť a zmeniť to. Spokojný život sa jednoznačne prejaví aj na vašom tele.

Nepodceňujte svoju bielizeň

Skutočne nie je jedno, čo často nosíte na sebe. Tesné oblečenie, či už ide o spodnú bielizeň alebo úzke nohavice, totiž udržuje teplotu v oblasti rozkroku vyššiu, než by bolo dobré. Telesné partie zle vetrajú a na tvorbu a kvalitu spermií to má neblahý dopad. Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo sú semenníky uložené mimo telo v miešku? Príroda totiž nie je hlúpa a šikovne ich umiestnila tam, kde môžu mať nižšiu teplotu. Nezvyšujme ju preto zbytočne zle zvolenou bielizňou.

Keď ste doma, vôbec nie je od veci zbaviť sa spodnej bielizne a tráviť čas len vo vrchnom oblečení. 

Zamerajte sa na živiny

Pre mužské pohlavné zdravie je dôležitý hlavne selén a zinok. Celkom často ich máme nedostatok, jeme totiž stravu, ktorá je na ne chudobná. Selén sa priamo podieľa na podpore tvorby ejakulátu a je dôležitý pre pohlavnú sústavu a prostatu. Tu pomáha aj zinok, ktorý podporuje normálnu funkciu reprodukcie. Selén a zinok sú pre nás dôležité aj z iných dôvodov – kvôli imunite, kvalite slizníc a kože aj pre celkové zdravie. 

Tip: veľké množstvo selénu obsahujú para orechy. Skúste si ich dopriať každý deň.


ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa