Slabý prúd moču u mužov často poukazuje na zväčšenú prostatu

Téma prostaty by už nemala byť tabu. Slabý prúd moču u mužov je jedným z najčastejších prejavov a určite poznáte niekoho, koho trápi. Prečo je to tak a ako túto situáciu riešiť?

Slabý prúd moču u mužov často poukazuje na zväčšenú prostatu

Technický problém nazývaný zväčšená prostata

Prostata je orgán guľovitého tvaru, ktorý sa nachádza v panve. Za normálnych okolností má veľkosť vlašského orecha. Môže sa však až niekoľkonásobne zväčšiť, a to z dôvodu, že sa množia jeho stavebné bunky. Vo väčšine prípadov nejde o zhubný problém. Žiaľ, spôsobuje veľké nepríjemnosti.

Zväčšená prostata tlačí na močovú trubicu, čím zmenšuje jej objem. Moč odchádza ťažšie, čo spôsobuje jeho slabý tok. Jednoducho povedané, pre muža je oveľa ťažšie ísť na toaletu - moč vychádza pomaly, v dávkach alebo dokonca po kvapkách. Práve preto mužov trápi neustále nutkanie na močenie.

Kto by mal myslieť na zdravie svojej prostaty?

Absolútne všetci muži, dokonca aj v strednom veku. Problémy s prostatou vznikajú pomaly a plazivým spôsobom. Už po štyridsiatke sa môžu objaviť prvé príznaky, ktoré je potrebné zachytiť. Odporúčame užívať výživové doplnky na prostatu so zinkom a selénom. Zdravý životný štýl je nevyhnutnosťou!

Čím je muž starší, tým je pravdepodobnejšie, že bude mať problémy s prostatou. Dá sa povedať, že v určitom okamihu sa objaví takmer u každého muža. Hoci to samo o sebe nie je vážne ochorenie, je nepríjemné žiť s pocitom, ktorý zväčšená prostata prináša.

Skúste ProstaXin

Prípravok na podporu prostaty a močových ciest s overenými výsledkami. ProstaXin kombinuje zinok a selén s prírodnými výťažkami. Predovšetkým serenoa plazivá má pozitívny vplyv pri zväčšení prostaty. Zaujímavý je lykopén, ktorý je výťažkom z paradajok. Prečítajte si o ProstaXine viac a vyskúšajte vzorku zadarmo.


 

ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa